Milí partneři, kolegové, přátelé,

jak ukázaly nedávné průzkumy, kterých se mnozí z vás zúčastnili, chtěli byste více informací ode mne osobně, jakožto ředitele dealerského centra TianDe. A ano, upřímně přiznávám, že kvůli pracovní rutině a množství úkolů mi často nezbýval volný čas na komunikaci s vámi.

Ale ode dneška mám v plánu to napravit. Budu pravidelně psát o tom, jak se našemu pražskému DC daří, co se nám v poslední době podařilo, co se nepodařilo a co je třeba ještě udělat. Budu s vámi diskutovat, předám vám nejen fakta, ale i důvody, podělím se s vámi o některé myšlenky a plány. Můj blog bude vycházet v češtině a angličtině minimálně jednou za dva měsíce, ale pravděpodobně častěji. 😊

Přejděme k aktuálním zprávám a krátkému přehledu toho, co se v našem DC událo od 1. ledna.

Především mnoho lidí žádalo o kontakty na všechny zaměstnance v DC, aby se zlepšila komunikace. Provedeno. Kontakty na všechny zaměstnance našeho dealerského centra najdete na tomto odkazu.

V lednu a únoru jsme do našeho sortimentu přidali 5 nových produktů (Enzymová pasta na praní, Broskvový peeling, Zlatophyt, Čaga s mumiem, Koncentrát s malinovou šťávou, lékořicí a lněným semenem pro ženy). A v první polovině března očekáváme příjezd dalších 3 novinek (2 z nové pleťové řady Herbal Enegies a 1 dekorativku). 😊

Samozřejmě jsme vydali nový, nádherný katalog na rok 2023, který si moc chválíte. A mně se také moc líbí.

Uskutečnili jsme další DeExpert akci, tentokrát na téma Ekologická domácnost.

V únoru jsme vyhlásili další slevové akce a oslavili 11 let značky s partnery z Polska. Výlet do Katovic a Krakova byl nezapomenutelný! I přes sníh, který zablokoval mnoho silnic, byl sál plný úspěšných a spokojených partnerů. A večer se konal maškarní ples. Děkuji partnerům za pomoc a za to, že mi dovolili nosit krásnou masku s peřím, protože jediná maska, kterou jsem s sebou měl, byl respirátor FFP2. 😊


Na pražské prodejně jsme 14. února na svátek sv. Valentýna uspořádali slavnostní den a jako dárek nabídli návštěvníkům prodejny v tento den dodatečnou slevu na zboží, což mělo opravdu velký úspěch. Také jsme s láskou našim krásným dámám rozdávali kytičky a dárečky k nákupům.  Návštěvnost byla velká, panovala skvělá nálada a nadšení i z nových kontaktů. Nikomu se nechtělo domů.

Už mnoho let spolupracujeme s prospěšnou společností Život dětem a.s. a společně měníme dětské slzy v úsměv. Na tomto odkazu se můžete podívat, komu a jak jsme loni pomohli díky vašim nákupům dětského sirupu Immuvenok.

Společně s našimi váženými partnery ze společností Království TianDe a Business Success jsme zahájili projekt pořádání seminářů pro naše partnery. Už 90 lidí absolvovalo kurz Vedení a motivace, 38 se účastnilo kurzu Obchod a prodej. Tento kurz je ještě plánován na 4.-5. března a v případě, že byste se chtěli přidat, tak je tu možnost, vřele doporučuji.

Spustili jsme řadu profesionálních online školení od naší drahé Eleny Jesíčkové zaměřené na orgánová období a produkty, které jsou vhodné na podporu těchto ročních fází. První produktové vzdělávací školení proběhlo 30. ledna, druhé 20. února a následující nás čeká 15. května.

Chaty na Telegramu jsme pročistili a už nejsou chaotické. Zároveň velmi brzy plánujeme informovat o všech nových produktech, informacích a změnách i další cestou. Vše brzy naleznete ve vaší Online Office. Sledujte aktuality na našich sociálních sítích. 😊

1. února jsme uspořádali první Radu lídrů s vašimi nadřízenými sponzory a byla tak produktivní, že v ní budeme určitě pokračovat. Znovu se sejdeme 1. března. Mnoho nápadů vašich lídrů bude díky těmto setkáním realizováno nebo se již začalo realizovat.

Od 1. března spouštíme nové zajímavé akce a slevy na březen a duben a za necelý měsíc nás čeká další mezinárodně zaměřená akce. Tentokrát vyšle společnost v rámci promo akce TianDe Team Travel své partnery na dobrodružnou cestu do slunného Thajska. Na účastníky čeká nabitý program a nezapomenutelné zážitky.

Aplikace EcoDeViva

Naši IT specialisté aktivně pracují na průběžné aktualizaci aplikace EcoDeViva a už v březnu se můžete těšit na první část inovace – oddíl, který vám pomůže efektivně podnikat. Mezitím jsme v posledních aktualizacích provedli změny, které si zobrazíte kliknutím zde.

Naše aplikace je již k dispozici v 5 jazycích, nově i v makedonštině.

Je toho mnoho, a to uběhly jen první dva měsíce nového roku!

Ale koučové stále prohlašují, že nikdo dlouhé texty nečte, takže je čas to ukončit. 😊

A těm, kteří se dostali až na konec textu, se pokusím přiblížit alespoň jeden "palčivý problém", který je v současné době aktuální.

Je možné v reklamě na produkty TianDe použít frázi o slevě, tedy rozdílu mezi katalogovou a distributorskou cenou, a pokud ano, jaká pravidla platí?

Odpověď jsme pro snadný přístup všem přidali do Často kladených dotazů (tzv. FAQ). Najdete je zde a nezapomeňte vybrat češtinu vpravo dole.

Drazí přátelé, děkuji vám za pozornost, energii i zodpovědnost. Uvidíme se ještě na tomto blogu a dalších mnoha jarních akcích TianDe.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

holiday season is almost here