Ahoj všichni! 

V Praze je horko a co jiného se dá v takovém vedru dělat, než psát druhý příspěvek na blog? 😊. Od prvního blogového příspěvku se toho událo hodně a já jsem na naše zaměstnance a partnery hrdý, odvedli jsme velký kus práce. Pojďme se ohlédnout za tím, co vše se nám od konce února podařilo.


Naše lektorka Elena Jesíčková absolvovala během dvou měsíců velké turné offline školení po České republice a Slovensku. Vyrazila do 13 měst a akcí se zúčastnilo přes 1 000 lidí! Tento týden odlétá do Bulharska a Makedonie, kde se bude 24. a 25. června konat velká obchodní konference TianDe. Tak jí přejeme šťastný let a ať se akce povede.



V březnu navštívili partneři společnosti v rámci promo akce TianDe Team Travel Thajské království: tady je odkaz na fotky, které rozhodně musíte vidět. Přes půl světa letělo 46 lidí z TianDe za úžasnými krásami Asie, a co je ještě lepší, 27 z nich vyrazilo na tento zájezd se značnou slevou:

5 osob získalo slevu 25 %.

4 osoby získaly slevu 50 %.

19 lidí jelo úplně zadarmo, se 100% slevou.





Zájezd byl úžasný, inspirativní a mnoho našich partnerů se rozhodlo si prodloužit dovolenou a zůstat v Thajsku o několik dní déle. A pro ty partnery, kteří nemohli jet na jaře, jsme zajistili i podzimní termín zájezdu do tohoto ráje. A ještě k tomu se zjednodušily podmínky pro získání slevy na dovolenou, takže pokud to ještě nevíte, tak se mrkněte na tento odkaz a přihlaste se, protože vás tam rád uvidím, vyrážím také!


V dubnu naše oddělení rozvoje uspořádalo školení o sociálních sítích a úpravě videí v online editoru Canva, odkaz na záznamy najdete zde. Rád bych zdůraznil, že na rozdíl od mnoha "odborníků", kteří nabízejí takové kurzy za malý poplatek, my nabízíme všechna tato školení pro naše partnery zdarma. Jediná investice z vaší strany je váš čas a zájem se něco přiučit.


Společně s našimi partnery jsme v dubnu uspořádali slevovou akci De-Expert a na začátku června Family Days. 28. dubna jsme na Slovensku vysadili již třetí les, 5 000 sazenic stromků! Této báječné akce se zúčastnilo 60 dospělých a 20 dětí. A lesníci ze slovenských lesů nás již potřetí srdečně a pohostinně přivítali.



Spustili jsme workshopový maraton TianDe v online formě a máme za sebou už 3 živá vysílání, která jsou dostupná online a všem. Každý master class sledovalo více jak 4 000 lidí, což opět potvrzuje, že jsme se rozhodli správně, když jsme zvolili online formu tohoto vzdělávání. Chci poděkovat našim skvělým lektorkám – Monice Březinové, Petře Pechové, Haně Křížové, Janě Jakoubkové, Janě Rösslerové a Lence Zelinové. A také našim zaměstnancům za jejich iniciativu, schopnosti a kreativní nápady. Velmi brzy, už 27. června, se bude konat další, čtvrtý master class, který povedou Dagmar Hermer a Petra Křížová na téma péče o ruce. Tak se na vás těšíme!



Navzdory obtížným časům jsme v uplynulých čtyřech měsících rozšířili náš sortiment. Našim partnerům a zákazníkům jsme nabídli mnoho nových produktů, například:


Doplněk stravy Glutatione complex


Bylinná směs Přirozená hybnost


7 odstínů rtěnek se saténovým efektem



7 odstínů rtěnek s jemným leskem



Nová pleťová řada Herbal Energies

Pleťový krém s arganovým olejem



Pleťový krém s bílým čajem










Nová maska z řady FreshClick – hydratační pleťová PGA-maska s pivoňkou a pupečníkem asijským

A jedna nová i z řady ProComfort – obnovující maska na obličej a krk s fullereny a polypeptidy

Za pouhé dva týdny se nových masek prodalo více než 15 000 kusů, to je skvělé!

Naposledy jsme v červnu představili tyto novinky:



Mýdlo na obočí

A opět měly novinky úspěch, během několika prvních dní jsme naše zásoby téměř vyprodali.

Každé dva měsíce pro vás jako vždy vytváříme nové zvýhodněné balíčky a zlevňujeme produkty v rámci sezónních akcí, díky nimž jsou vaše oblíbené produkty ještě dostupnější. Od 1. července budou platit nové akce, tak si to nenechte ujít!

Naši lídři uspořádali více než 25 vlastních akcí na prodejně našeho DC v Praze. Vždy vám a vašim týmům nabízíme komfortní pracovní podmínky, nejchutnější kávu a všechny produkty z našeho sortimentu, které můžete vyzkoušet a předvést svým klientům naživo i online. Máme také krásná pozadí a speciální lampy na natáčení videí nebo provádění online akcí. Všichni jsou vítáni, naše kancelář je i vaší kanceláří. V horkých letních dnech máme k dispozici klimatizaci 😊.


Co dál? Spustili jsme také promo akci Čas prvních PRO 250, takže můžete kromě klasického bonusu získat během letních měsíců i dodatečných 250 €. Stačí nabízet pravidelný a profesionální zákaznický servis a správně pracovat se svou první úrovní. Další odměny na vás čekají, je na čase si je vzít. Pravidla promo akce najdete zde.

1. června jsme měli to potěšení oslavit druhé narozeniny od otevření butiku zdraví a krásy TianDe v Liberci, který doporučuji všem ve městě i okolí. Skvělé služby, veškerý sortiment a je přímo v centru města.


Minulý pátek jsem měl tu čest zúčastnit se projížďky lodí po Vltavě od našich milých partnerů z Království TianDe Představte si, že za těch téměř 16 let, co žiji v Praze, jsem její krásu z řeky nikdy neviděl.  A ve společnosti týmu úspěšných a skvělých partnerů TianDe pod vedením Grand Diamond ředitelky Renaty Králové to bylo jednou tak významné.

Teda, tolik se toho událo a ještě nás tolik toho čeká! Už jsme zahájili přípravy na čtvrté sázení lesa TianDe v České republice, akce se uskuteční na Šumavě 23. 9. (zde je odkaz na vstupenku) a protože jste o to měli velký zájem, uspořádáme ji v sobotu, abyste měli možnost se této ekologické akce zúčastnit společně se svými rodinami.


V září vysadíme další les, v říjnu budeme relaxovat v Thajsku a v listopadu uspořádáme mega akci nazvanou Víkend ambiciózních. Je to akce jak pro všechny úspěšné partnery, tak i nováčky, kteří chtějí, stejně jako stovky lidí před nimi, změnit svůj život k lepšímu. Připravujeme pro vás jedinečné workshopy, dvoudenní kurz prodejních dovedností od nejlepších odborníků v ČR, ocenění a shrnutí výsledků za rok 2023, diskotéku a školení od těch nejlepších z nejlepších v našem oboru. Akce se uskuteční v Ostravě 25.-26. listopadu. Vstupenky jsou již v prodeji, zakoupíte je zde, ale pospěšte si, počet míst je omezený.


Milí přátelé, doba dovolených je před námi. Přeji všem, abyste je využili na 100 % a odpočinuli si na duši i na těle, nasáli energii ze sluníčka a strávili tyto dny se svými nejbližšími.  Spolupráce s naší společností je skvělá i proto, že u nás nenastává okurková sezóna. Nabízíme totiž produkty každodenní poptávky. A vy i naši klienti si na dovolenou berete naše vynikající výrobky s SPF, krémy, zubní pasty, hygienické potřeby, šampony, sprchové gely a další.  A ti z vás, kteří jsou s námi už dlouho, tak ví, že nemusí na dovolenou čekat až do července nebo srpna, protože úspěšný partner TianDe si bere několik dovolených ročně a často prostě pracuje tam, kde se cítí nejlépe. Přeji vám všem, aby tomu tak bylo i u vás. Staňte se pánem svého času. Je to reálné, pokud spolupracujete s námi. Brzy se uvidíme! 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

holiday season is almost here